Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 25 травня 2022, 14:55

Садовий будуватиме найбільший у світі реабілітаційний центр

Андрій Садовий

У червні стартує донорська конференція щодо будівництва у Львові найбільшого у світі реабілітаційного центру "Незламні".

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Реабілітаційний центр, який планують збудувати у Львові, називатиметься "Незламні", цей проєкт реалізовують за підтримки Міністерства охорони здоров'я України.

"Наразі повноцінна реабілітація недоступна в Україні. Саме тому за підтримки Міністерства охорони здоров’я України ми започаткували проєкт будівництва Національного реабілітаційного центру "Незламні" – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, цей реабілітаційний центр має бути одним із найбільших таких закладів, аналогів якого наразі немає.

"10 червня проведемо донорську конференцію спільно з МОЗ та донорами, які готові допомогти із будівництвом сучасного реабілітаційного центру" – додав Садовий. 

Зазначимо, ще у середині квітня стало відомо, що у Львові планують збудувати реабілітаційний центр для важкопоранених. Автором проєкту реабілітаційного центру є архітектурна компанія "АБМК". Переглянути проєкт комплексу можна за посиланням.

"Проєкт будівництва сучасного медичного комплексу у Львові, в якому передбачено повний спектр високоспеціалізованої діагностичної та лікувальної допомоги. Загальна площа – 24 550 м²" – наголошується на сайті компанії.

Ще 6 травня Садовий на саміті у Страсбурзі закликав європейців долучитись до побудови цього реабілітаційного центру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.