Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 26 серпня 2022, 14:05

У Львові розроблять довідник вулиць Львівської МТГ

Львів

Довідник вулиць Львівської МТГ включатиме перелік усіх вулиць в усіх населених пунктах громади.

Про це повідомила преслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 26 серпня, виконавчий комітет міськради прийняв рішення про затвердження довідника вулиць Львівської міської територіальної громади. У ньому буде перелік усіх вулиць в усіх населених пунктах Льівської МТГ.

"Раніше, до прикладу, ми мали затверджений лише такий перелік для Львова. Власне, остання редакція такого довідника була 2004 року в плані єдиного такого документу. З колегами із різних управлінь та департаментів міської ради сформували єдиний такий перелік усіх вулиць усієї громади. До слова, під час формування цього нового довідника були враховані й останні перейменування вулиць" – пояснила керівниця міського управління інформаційних технологій Олена Гунько.

За її словами, довідник буде в електронному форматі. Його, зокрема, буде розміщено на порталі відкритих даних Львова: там, де була його попередня редакція.

Нагадаємо, 18 серпня на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про перейменування 40 вулиць Львівської ОТГ, названих іменами російських діячів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.