Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 19 червня 2023, 13:53

На вулиці Лисенка у Львові облаштують двоповерховий стрілецький тир

Львів

Муніципальний стрілецький тир реалізують за кошти меценатів.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

На вулиці Лисенка у Львові стартують підготовчі роботи із створення муніципального стрілецького тиру, який реалізують за кошти меценатів.

Як пояснив керівник управління спорту Львівської міськради Антон Нікулін, згідно з проєктом, тир матиме два поверхи: на першому рівні – 18-метрова дистанція для лука, а на другому рівні – основна дистанція для стрільби до 50 метрів.

Крім цього на даху в теплу пору року також можна буде проводити заняття зі стрільби з лука. Також в споруді передбачені всі необхідні технічні та адміністративні приміщення.

"Для тренувань з лука нам буде достатньо цих потужностей, зможемо проводити змагання певного рівня. Кульова стрільба також відповідатиме всім нормам. Будуть дистанції на 10, 15, 25 і 50 метрів та сучасна система підвезення і заміни мішеней. Цей об’єкт є інклюзивним, доступним для всіх, хто хоче займатись стрільбою" – наголосив Антон Нікулін.

Нагадаємо, в лютому у Львові облаштували інтерактивний тир для тренування бійців Нацгвардії, де також можуть тренуватися усі військові та мобілізовані.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.