Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Мисак

golosznadbugu.com

Понеділок, 17 липня 2023, 14:58

Затриманого на хабарі заступника мера Червонограда планують звільнити з посади

Микола Мисак

Андрій Залівський ініціював рішення про звільнення з посади заступника мера Червонограда Миколи Мисака, якого нещодавно спіймали на хабарі.

Про це повідомляє міський голова Червонограда Андрій Залівський на своїй сторінці у Фейсбуці.

На сесії Червоноградської міськради, яке відбудеться 20 липня, депутати мають розглянути проєкт рішення про звільнення з посади заступника міського голови Червонограда Миколи Мисака.

"Через події, які відбулись 13 липня, згідно з підписаним меморандумом про взаєморозуміння між Червоноградською міською радою та Антикорупційною ініціативою ЄС, пропоную розглянути на черговому засіданні сесії, яке відбудеться 20 липня, проєкт рішення про звільнення з посади заступника міського голови Миколи Мисака" – заявив  Андрій Залівський.

Зазначимо, Микола Мисак спільно з директором КП "Комунальник" Володимиром Рибаком вимагав від приватного підприємця 42 тис. грн "відкату". Їх затримали під час отримання грошей.

Нагадаємо, Микола Мисак у 2018 році очолював комунальну установу "Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району". На місцевих виборах у 2020 році балотувався до Львівської обласної ради від ВО Батьківщина, але не пройшов.

У вересні 2020 року йому повідомили про підозру у заволодінні понад 170 тис. грн – він придбав для закладів освіти Сокальського району яловичину за завищеними цінами.

Додамо, у листопаді 2022 року Миколі Мисаку нарахували 74 тис. грн зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.