Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський палац мистецтв

П'ятниця, 21 липня 2023, 10:28

Львівський палац мистецтв заперечує звинувачення у переплаті за ремонт

Львівський палац мистецтв

Львівський палац мистецтв оприлюднив заяву, в якій відкидає звинувачення у переплаті за капітальний ремонт частини своєї будівлі вул. Коперника, 17.

Львівський палац мистецтв у відповідь на новину, яку 20 липня розмістило видання "Наші гроші", оприлюднив заяву на своїй сторінці у Фейсбуці, в якій заперечує звинувачення у переплаті за капітальний ремонт частини своєї будівлі вул. Коперника, 17.

У заяві Палац мистецтв зазначає, що журналісти не дотримались стандартів об’єктивності, і не звернулись до керівництва палацу за коментарем.

Палац мистецтв наголошує, що кошторис проєкту пройшов відповідну експертизу, і що враховуючи ситуацію в країні, а також те, що останнім часом увага громадськості прикута до питання раціонального використання бюджетних коштів в час війни, керівництво і колектив не можуть не відреагувати на безпідставні звинувачення.

Палац мистецтв повідомляє, що сьогодні була створена робоча група, яка разом з підрядником проведе звірку всіх цінових позицій по закупівлі послуги капітального ремонту, і у випадках, якщо вони дійсно є завищеними, буде укладено Меморандум з підрядником про їхнє приведення до актуальних на ринку аналогічних послуг цін. Про висновки робочої групи палац мистецтв обов’язково повідомить громадськість. 

За даними видання "Наші гроші. Львів", КП ЛОР "Львівський палац мистецтв" провело тендер на капітальний ремонт частини приміщень на вул. Коперника, 17, в якому перемогло ТОВ "Неопалима Купина" з пропозицією 9,73 млн грн. 

Журналісти стверджують, що ця сума є завищеною, і наводять приклади аналогічних послуг на ринку, які коштують значно менше.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.