Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

u-e-p.eu

П'ятниця, 1 березня 2013, 11:36

Янукович підписав доручення щодо святкування 1025-річчя хрещення Київської Русі

Президент України Віктор Янукович підписав Доручення щодо деяких питань організації та проведення заходів з відзначення в Україні 1025-річчя хрещення Київської Русі.

Про це Варіанти дізналися із офіційного сайту президента. 

Згідно з дорученням, Кабмін координуватиме заходи християнських церков України з нагоди ювілею. Серед іншого, він повинен забезпечити запрошення на урочистості представників іноземних релігійних організацій.

Обласні державні адміністрації турбуватимуться про належну організацію заходів з відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі в населених пунктах усіх рівнів.

Низку доручень, пов'язаних із заходами з нагоди ювілею хрещення Київської Русі, мають виконати також центральні органи виконавчої влади.

Також Янукович видав Указ про створення Координаційного штабу на чолі з Радником Президента України Ігорем Калініним. Він координуватиме взаємодію правоохоронних органів, що відповідатимуть за безпеку та правопорядок під час святкувань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.