Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 25 липня 2023, 13:02

АМКУ виявив змову на аукціоні з продажу обладнання для зон відпочинку на Львівщині

Львів

АМКУ розпочав справу щодо змови двох підприємців під час торгів з купівлі обладнання для зон відпочинку у лісництві.

Про це повідомила пресслужба Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Антимонопольний комітет встановив змову між підприємцями щодо участі в аукціоні з купівлі обладнання для зон відпочинку у лісництві на понад 1 млн грн.

Йдеться про закупівлю Обласним комунальним спеціалізованим лісогосподарським підприємством "Галсільліс" у 2018 році з придбання альтанок, дитячих ігрових пісочниць, інформаційних щитів, стендів та лавок загальною вартістю 1 350 000 грн.

"ФОП Бобровський І.Б. та ФОП Лепецький В.І. під час підготовки та участі у торгах, всупереч ЗУ "Про публічні закупівлі", узгоджували свої дії. Про це свідчать низка виявлених фактів, зокрема, спільне подання електронної податкової звітності з однієї ІР-адреси та електронної поштової скриньки, наявність телефонних з’єднань під час проведення двох закупівель тощо" – йдеться у повідомленні.

АМКУ 20 липня 2023 року звинуватив підприємців у порушенні законодавства про захист економічної конкуренції. За змову Лепецького оштрафували 60 000 грн, натомість Бобровський припинив свою діяльність.

Додамо, раніше АМКУ виявив, що дві фірми змовилися під час проведення тендеру з закупівлі піску та щебню для "Львівгазу", а також звинуватив у порушенні законодавства про захист економічної конкуренції дві фірми під час торгів з купівлі нежитлового приміщення у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.