Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

Понеділок, 4 березня 2013, 13:50

Новий голова Львівської ОДА обіцяє жорстку боротьбу з корупцією

Новий очільник Львівської ОДА Віктор Шемчук серед основних пріоритетів роботи назвав добробут мешканців області, їх безпеку та боротьбу з корупцією і хабарництвом.

Про це він заявив сьогодні, 4 березня, під час свого представлення у Львівській облдержадміністрації, інформує кореспондент Варіантів

"Всі кращі напрацювання, які мали місце на Львівщині, будуть доведені до кінця. Основними пріоритетами в роботі будуть залишатись доробут мешканців, їхня безпека, робота на благо нашої держави. Запевняю вас, що політично-спонукальні і репресивні функції ніхто виконувати не буде", - наголосив Шемчук.

Він додав, що для досягнення своєї мети Львівська ОДА співпрацюватиме з облрадою, міськими радами, райрадами а також вироблятиме новий формат співпраці з пресою.

"Я повертаюсь до міста, де провів п’ять кращих років мого життя, тут я вчився, тут народилася моя сім’я...Ми забезпечимо сталий розвиток в тому контексті, який був презентований, щоб була добра промоція Львівщини за кордоном, щоб нас знали в світі", – резюмував новий голова Львівської ОДА.

Нагадаємо, сьогодні, 4 березня, президент України Віктор Янукович призначив головою Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука.

Попереднім своїм указом президент звільнив Михайла Костюка з посади голови Львівської облдержадміністрації.

Віктор Шемчук народився 4 листопада 1970 у Тернополі. Закінчив юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка.

Заступник Генерального прокурора України (2005). Прокурор АР Крим (2005-2007). Постійний представник Президента України в АР Крим (2007). В.о. Генерального прокурора України (2007). Член Ради національної безпеки і оборони України (2007). Народний депутат України 6-го скликання від блоку «Наша Україна — Народна самооборона». З червня 2010 року був членом депутатської групи Давида Жванії «Право вибору».











Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.