Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ремонт вулиць у Львові

Середа, 27 вересня 2023, 15:14

У Львові передбачили 750 тисяч на ямковий ремонт на Стрийській

ремонт вулиць у Львові

Цього року на вул. Стрийській проведуть ямковий ремонт, на який передбачили 750 тисяч гривень.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У Франківській районній адміністрації цього року планують залатати вибоїни та тріщини на вул. Стрийській (від будинку №86б до вул. Наукової). Це приблизно 770 кв.м дорожнього покриття.

Як пояснили у Франківській РА, ці роботи варто провести цього року, інакше після зими робіт стане суттєво більше, і їх вартість зросте з 750 тис. грн до орієнтовно 14 млн грн.

"Якщо не зробити цього у 2023 році, то через зиму доведеться знімати весь верхній шар асфальту. А це значно збільшить вартість ремонту дороги. Орієнтовно наступного року такі та додаткові роботи коштуватимуть вже 14 млн грн. Ми знаємо про соціальну напругу щодо виділення коштів на дороги, але ми до кожних робіт підходимо дуже обережно та індивідуально. Вулиця Стрийська – магістральна, тому мусимо підтримувати її в належному стані – додали у Франківській РА.

Відтак вартість цьогорічних робіт становить 750 тисяч гривень.

Окрім дорожнього полотна, працівники хочуть відремонтувати люки оглядових колодязів дощової каналізації (підняття на відмітку дорожнього покриття). Роботи триватимуть не довше двох днів. Розпочнуть їх за сприятливих умов у першій половині жовтня.

Нагадаємо, раніше "Львівавтодор" замовив у фірми "Онур" за 92 млн грн додаткові роботи з реконструкції вул. С. Бандери у Львові. Однак, після розголосу в ЗМІ, в міськраді вирішили не укладати договір, а розрахуватись з підрядником за вже виконані роботи після завершення війни.

Додамо, у липні цього року у Львові обмежили фінансування з міського бюджету в умовах воєнного стану.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.