Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівсвітло

П'ятниця, 29 вересня 2023, 12:57

Депутати виділили понад 280 мільйонів для Львівсвітло

Львівсвітло

Депутати Львівської міськради затвердили статутний капітал ЛКП "Львівсвітло" у 284 мільйони гривень.

Сьогодні, 28 вересня, на сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до розміру статутного капіталу ЛКП "Львівсвітло".

"За" проголосував 41 депутат.

Зокрема, для забезпечення ефективної роботи підприємства цьогоріч йому затвердили розмір його статутного капіталу у 284 млн грн.

"Визначити розмір статутного капіталу Львівського комунального підприємства "Львівсвітло" у сумі 284 437 807,61 грн" – йдеться у документі.

У пояснювальній записці до проєкту ухвали вказано, що розмір статутного капіталу ЛКП "Львівсвітло" визначено на основі відомостей з ЄДР юридичних та фізичних осіб, даних бухгалтерського обліку та на основі планового збільшення статутного капіталу підприємства.

Нагадаємо, у травні цього року депутати дозволили створити наглядову раду при ЛКП "Львівсвітло", яка б контролювала роботу комунального підприємства та забезпечувала прозорість прийняття рішень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.