Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сихів

Понеділок, 30 жовтня 2023, 12:16

У Львівській міськраді планують ліквідувати одне з комунальних підприємств Сихова

Сихів

У міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують ліквідувати ЛКП "Хуторівка" шляхом приєднання до ЛКП "Житловик-С".

Про це йдеться у проєкті ухвали, винесеній на наступну сесію Львівської міської ради, яка відбудеться 2 листопада.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують припинити ЛКП "Хуторівка" шляхом приєднання до ЛКП "Житловик-С".

Згідно з документом, для вдосконалення структури управління житловим господарством у Сихівському районі Львова та підвищення ефективності обслуговування житлових будинків, ЛКП "Хуторівка" мають ліквідувати, а майно комунального підприємства перейде до ЛКП "Житловик-С".

"При реорганізації комунальних підприємств шляхом приєднання, одна юридична особа включається до складу іншої юридичної особи, яка продовжує існувати й надалі, але вже в більшому масштабі. Організація, яку приєднують, припиняє свою діяльність.

В укрупненій управляючій компанії будуть пропонуватися посади працівникам ЛКП, які мають досвід в сфері обслуговування житлового фонду, знають проблематику будинків району, потреби мешканців та методи їх вирішення" – йдеться у пояснювальній записці до ухвали.

Також депутати мають створити комісію з припинення ЛКП "Хуторівка".

Нагадаємо, наприкінці вересня цього року депутати погодили скорочення чисельності працівників Львівської міської ради на 20%. Загалом у міськраді планують змінити загальну чисельність працівників мерії, ліквідувавши 380 посад, – до 1471.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.