Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Понеділок, 1 квітня 2024, 15:31

У Львові офіційно ліквідували міське управління інформаційних технологій

Львівська міськрада

Управління ліквідували внаслідок оптимізації структури Львівської міськради.

Про це повідомляє перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Від сьогодні, 1 квітня, у Львівській міській раді припинило свою роботу управління інформаційних технологій, яке ліквідували у межах реформи структури міськради.

"Це наслідок оптимізації структури міської ради. Від сьогодні у міській раді офіційно запрацювала позиція керівника Chief Digital Transformation Office (CDTO). CDTO стала Олена Гунько. Функції управління ІТ перейшли до CDTO та ЛКП "Міський центр інформаційних технологій" – написав Москаленко.

Нагадаємо, у Львівській міській раді ввели посаду заступника з цифрової трансформації (CDTO), яку очолила керівниця управління інформаційних технологій Львівської міської ради Олена Гунько.

Додамо, з 1 квітня скоротили 150 працівників Львівської міської ради, а також ліквідували три департаменти: міської агломерації, з управління персоналом та адміністративних послуг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.