Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 28 вересня 2023, 14:05

Стрілецький оптимізатор Садовий ліквідує 380 посад у Львівській міській раді

Андрій Садовий

Депутати погодили скорочення чисельності працівників Львівської міської ради на 20%.

Сьогодні, 28 вересня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення змінити загальну чисельність апарату Львівської міської ради та її виконавчих органів.

"За" проголосували 44 депутати.

Згідно з документом, у міськраді планують змінити загальну чисельність працівників мерії, ліквідувавши 380 посад, – до 1471.

Всі зміни до штатного розпису Львівської міськради мають набути чинності з 1 січня 2024 року.

"Багато наших працівників сьогодні на війні й ми не можемо спрогнозувати, коли вона закінчиться. Однак нам треба оптимізувати нашу чисельність, нам треба знаходити внутрішні резерви, тому я прийняв непросте рішення скоротити чисельність працівників Львівської міської ради на 20%. Це є велика кількість людей, але в нас нема іншого виходу. Ми повинні оптимізувати нашу чисельність та нашу структуру" – заявив міський голова Львова Андрій Садовий. 

Зазначимо, станом на початок вересня у Львівській міській раді було 180 вакантних посад, а загальна кількість працівників міськради становила 1839. Натомість на початку липня цього року у міськраді Львова працювали 1850 осіб.

Однак станом на грудень 2022 року у Львівській міськраді працювали 1982 осіб. Тоді ж депутати Львівської міськради погодили звільнення 204 працівників – у бюджеті Львова на 2023 рік зменшили видатки на працівників Львівської міської ради, тому довелося скоротити 10% посад.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.