Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 26 вересня 2023, 11:48

У Львівській міськраді планують ліквідувати майже 400 посад

Львівська міськрада

У Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують змінити загальну чисельність працівників мерії, ліквідувавши 379 посад.

Про це йдеться у проєкті ухвали, внесеній у порядок денний наступної сесії Львівської міської ради, яка відбудеться 28 вересня 2023 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують змінити загальну чисельність апарату Львівської міської ради та її виконавчих органів.

Згідно з документом, до ухвали міської ради від 4 лютого 2021 року № 32 "Про затвердження структури виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів" планують внести зміни, які передбачають скорочення кількості посад у мерії до 1471.

"Внести зміни до ухвали міської ради від 04.02.2021 № 32 "Про затвердження структури виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів"... Затвердити загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів у кількості 1471 особа" – йдеться у документі.

Всі зміни до штатного розпису Львівської міськради мають набути чинності з 1 січня 2024 року.

Зазначимо, станом на початок вересня у Львівській міській раді було 180 вакантних посад, а загальна кількість працівників міськради на початку липня цього року становила 1850 осіб.

Однак станом на грудень 2022 року у Львівській міськраді працювали 1982 осіб. Тоді ж депутати Львівської міськради погодили звільнення 204 працівників – у бюджеті Львова на 2023 рік зменшили видатки на працівників Львівської міської ради, тому довелося скоротити 10% посад.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.