Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Середа, 27 грудня 2023, 15:17

Львівські депутати погодили скорочення ратушних мерців

Львівська міськрада

Депутати погодили скорочення чисельності працівників мерії та змінили структуру Львівської міської ради.

Сьогодні, 27 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення змінити структуру виконавчих органів Львівської міської ради, загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів.

"За" проголосували 46 депутати.

Згідно з документом, у міськраді планують змінити загальну чисельність працівників мерії – скоротити кількість посад до 1 689 з 1 квітня 2024 року та до 1471 посад з 1 червня 2024 року.

Відтак, до квітня у Львівській міській раді скоротять 150 працівників, а до 1 червня – ще понад 200 осіб.

Крім цього, як пояснила директорка юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич, у міській раді ліквідовують три департаменти: міської агломерації, адміністративних послуг та з управління персоналом. Також розформують управління інформаційних технологій та управління з питань поводження з відходами. 

"Управління вуличної інфраструктури об’єднуємо з управлінням безпеки і враховуємо необхідність повернення проміжної структури – апарату виконавчого комітету. Управління міського ландшафту перейменовуємо на управління формування середовища" – зазначила Гелена Пайонкевич.

Також у міськраді буде посада заступника міського голови з питань ветеранів і людей з інвалідністю та спеціальне управління, яке буде опікуватися питаннями захисників.

 Нагадаємо, наприкінці вересня цього року депутати погодили скорочення чисельності працівників Львівської міської ради на 20%. Загалом у міськраді планують змінити загальну чисельність працівників мерії, ліквідувавши 380 посад, – до 1471.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.