Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул.Джерельна, 43

city-adm.lviv.ua

Четвер, 16 листопада 2023, 13:48

У Львові відновили балкон, який обвалився ще в липні

вул.Джерельна, 43

На вул. Джерельній, 43 за програмою співфінасування відновили два балкони, один з яких обвалився 

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Як повідомила голова Шевченківської районної адміністрації Ірина Джурик, у будинку на вул. Джерельна, 43 відновили два аварійних балкони. Один з них – це балкон, який обвалився в кінці липня цього року, другий балкон знаходився над ним і теж був у критичному стані. Відновили балкони за Програмою співфінасування ремонту балконів у будинках, які не є пам’ятками.

Вартість ремонту балкону на 2-му поверсі в будинку на вул. Джерельна, 43 – 102 тис. 534 грн. Співфінансування власника (відповідно до програми, не менше 20%) склало 21 тис. 15 грн.

Вартість ремонту балкону квартири на 3-му поверсі в будинку на вул. Джерельна, 43 коштувало 94 тис. 369 грн. Співфінансування власника (відповідно до програми, не менше 20%) склало 19 тис. 310 грн.

"Під час ремонту ми провели демонтаж балкону квартири №9 (на 3-му поверсі), влаштування двох монолітних залізо-бетонних балконів площею 4,5 м2 кожен, покриття балконів з керамічних плиток та ремонт і фарбування металевих перил"  – пояснила Ірина Джурик.

Нагадаємо, 31 липня, на вул. Джерельній, 43 у Львові стався обвал балкона однієї з квартир. 

Додамо, у місті перевірили понад 60 тисяч балконів у житлових будинках, з яких 13 471 є у незадовільному стані.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.