Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Кравець

Фб Кравець

Понеділок, 20 листопада 2023, 10:51

Ірина Кравець складає мандат депутатки Львівської облради

Ірина Кравець

Ірина Кравець вирішила скласти повноваження депутатки Львівської облради.

Про це повідомила депутатка Львівської обласної ради від Української Галицької Партії Ірина Кравець на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 19 листопада, Ірина Кравець опублікувала заяву, у якій заявила, що достроково складає повноваження депутата Львівської обласної ради.

"Обласна рада переформатовується. Через розчарування я вже не вірила, що будь-яке переформатування цьому скликанню допоможе. Всю гниль обласного рівня я побачила в перший рік після виборів, особливо коли намагалася мінімізувати корупційні ризики в процесі розподілу коштів між громадами... А після останніх подій вірю: новий склад фракції Українська Галицька Партія дасть поштовх до незворотних процесів" – наголосила Кравець.

Зазначимо, Ірина Кравець на місцевих виборах-2020 пройшла до Львівської облради від партії Українська Галицька Партія, офіційно – безпартійна.

У 2015-2020 роках працювала секретаркою Новороздільської міської ради, а з листопада 2019 року виконувала обов'язки мерчині Нового Роздолу, коли Андрій Мелешко офіційно звільнився з цієї посади через критичну ситуацію з теплопостачанням у місті.

Була депутаткою міської ради Нового Роздолу двох скликань, брала участь у виборах міського голови Нового Роздолу, але не перемогла.

Додамо, станом на сьогодні достроково припинили свої повноваження такі депутати Львівської облради:

- Юрій Фольварочний від УГП, який зараз перебуває на фронті (замість нього депутатом зареєстрували Назарія Островського);

- Микола Седіло від Європейської Солідарності – втік з України після введення воєнного стану (замість нього депутатом зареєстрували Миколу Біляка);

Григорій Козловський від Європейської Солідарності (замість нього депутатом зареєстрували Ярослава Гасяка);

- Михайло Дзюдзь від Європейської Солідарності (засудили на 5 років позбавлення волі за хабар);

- Володимир Квурт від Європейської Солідарності (помер у грудні 2022 року);

Іванна Герус від Голосу (займається волонтерством).

Також заяву щодо припинення депутатських повноважень через проблеми зі здоров'ям подала до облради Ольга Березюк від Європейської Солідарності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.