Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутка

Середа, 27 грудня 2023, 16:06

Перевізника, в якого водій під наркотиками перевозив пасажирів, оштрафували ще за 13 порушень

маршрутка

В результаті перевірки патрульні виявили порушення за несправні маршрутні автобуси та їхній протермінований техогляд.  

Про це повідомила Патрульна поліція Львівської області на своїй сторінці у Facebook.
 
Інспектори відділу безпеки дорожнього руху здійснили перевірку перевізника під час випуску транспортних засобів на лінію. Саме звідти напередодні виїхала маршрутка на лінію з водієм з ознаками наркотичного сп'яніння.
 
У результаті перевірки патрульні винесли 13 адмінматеріалів. З них:
 
– 11 постанов інспектори винесли за ч. 2 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має несправності) КУпАП;
 
–  Оформили адмінматеріал за ч. 2 ст. 128 (Повторний протягом року випуск на лінію транспортних засобів, технічний стан яких не відповідає встановленим вимогам або без необхідних документів, передбачених законодавством) КУпАП;
 
–  також інспектори відділу безпеки дорожнього руху притягнули до відповідальності медичного працівника, який допустив до кермування водія у стані наркотичного сп‘яніння та винесли постанову за ч. 1 ст. 129 (Допуск до керування транспортними засобами водіїв, які перебувають у стані сп'яніння) КУпАП.
 
Нагадаємо, львівські патрульні затримали водія міжміської маршрутки в наркотичному стані. 33-річний чоловік пред'явив посвідчення, яке в інформаційних базах рахувалося, як загублене ним ще у 2017 році.
 
Додамо, лише за попередній місяць патрульні склали 2269 протоколів на водіїв автобусів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.