Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пасажирські перевезення

П'ятниця, 29 грудня 2023, 15:59

На Львівщині відновили шість автобусних маршрутів та запровадили новий до Стрия

пасажирські перевезення

За рік в області уклали 91 договір з перевізниками про пасажирські перевезення.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

У 2023 році на території Львівської області уклали 91 договір з перевізниками про пасажирські перевезення та відкрили новий маршрут сполученням Стрий (АС-3) – Гірне.

Крім цього, в області відновили курсування 6 автобусних маршрутів:

№ 307 Новояворівськ АС – Рава-Руська;

№ 293 Новояворівськ АС – Середкевичі;

№ 549 Львів АС-2 – Белз – Варяж;

№ 293 Червоноград АС – Цеблів з виконанням окремих рейсів до м. Белз;

№ 355 Броди АС – Висоцько;

№ 952 Львів АС-2 – Броди АС – Жарків.

Крім цього, на Львівщині встановили близько 1112 валідаторів у транспортних засобах, які обслуговують приміські та міжміські автобусні маршрути загального користування.

"У приміських та міжміських автобусних маршрутах Львівщини діє різна тарифна сітка, тому система е-квитка побудована за моделлю безготівкової безконтактної оплати check-in/cheсk-out. Ця система дозволяє автоматично, відповідно до обраного маршруту, розрахуватися за відстань. Система автоматично обраховує відстань та кількість зупинок, які проїхав пасажир, після чого знімає кошти за проїзд. У разі відсутності реєстрації під час виходу, система списуватиме з особистого банківського рахунку суму вартості проїзду еквівалентну вартості кінцевої зупинки" – пояснив начальник управління транспорту та зв’язку Львівської ОВА Степан Рудницький.

Нагадаємо, з 30 листопада цього року у всіх приміських та міжміських автобусних маршрутах області запрацював безготівковий розрахунок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.