Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Дім Звуку

Фб Дім Звуку

Понеділок, 5 лютого 2024, 15:10

Львівський Дім Звуку запрошує на подію Лабораторія уяви

Дім Звуку

Публічна подія "Лабораторія уяви" відбудеться у межах міждисциплінарної програми "Дім42: Лабораторія у розвитку".

Про це повідомили організатори заходу.

У суботу, 10 лютого, у виставковому просторі "Дому Звуку" у Львові, що знаходиться в історичній будівлі "Львівського радіо" на Князя Романа, 6, в рамках програми "Дім42: Лабораторія у розвитку" відбудеться подія "Лабораторія уяви".

За інформацією організаторів, подія буде цікавою всім, хто хоче більше дізнатися про програму "Дім42: Лабораторія у розвитку", цікавиться міждисциплінарними підходами, взаємодією сучасного мистецтва та реставрації, філософії та біології, соціології та штучного інтелекту.

"Разом з нашими експертами: соціологинею Наталією Отріщенко, філософом Ігорем Колесником та культурологом Богданом Шумиловичем поговоримо про лабораторію як давній винахід людей, які хочуть працювати разом над вирішенням певної проблеми та про переосмислення підходу до цього поняття. А також з допомогою лабораторії спробуємо уявити, яким буде наше недалеке майбутнє" – наголошують організатори.

Проєкт реалізують ГО "Інститут актуального мистецтва" у співпраці з ЛКП "Львівське радіо", а фінансування здійснюється зі Стабілізаційного фонду культури та освіти 2023 Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut. goethe.de.

Нагадаємо, 16 грудня 2023 року у Львові відкрили "Дім Звуку" – простір, в ньому працюватимуть з актуальними практиками звукового та медіа-мистецтва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.