Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

МАФи біля ЦУМу

Фб департаменту містобудування

Середа, 6 березня 2024, 10:49

У Львові демонтують шість МАФів біля ЦУМу

МАФи біля ЦУМу

Виконком дозволив демонтувати шість МАФів на вул. Володимира Великого, 59 – вул. Княгині Ольги.

Вчора, 5 березня, виконавчий комітет львівської міської ради прийняв рішення про демонтаж шести тимчасових споруд на вул. Володимира Великого, 59 – вул. Княгині Ольги.

Йдеться про демонтаж 6 МАФів, які розташовані біля центрального універмагу на перехресті вул. Володимира Великого, 59 – вул. Княгині Ольги й де знаходиться продуктовий ринок.

"З метою усунення наслідків порушень вимог законодавства при розміщенні тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності у Львівській МТГ виконавчий комітет вирішив демонтувати самовільно встановлену тимчасову споруду для здійснення підприємницької діяльності на вул. Володимира Великого, 59 – вул. Княгині Ольги. Рекомендувати суб’єкту підприємницької діяльності здійснити демонтаж самовільно встановленої тимчасової споруди у добровільному порядку" – йдеться у рішенні.

Згідно з рішенням виконкому, власники МАФів повинні їх демонтувати протягом 20 календарних днів. Якщо підприємці не демонтують кіоски добровільно, то "Адміністративно-технічне управління" спільно з Франківською районною адміністрацією повинні знести їх протягом двох місяців.

Зазначимо, у грудні 2023 року у міськраді вимагали демонтувати  вісім павільйонів на вул. Володимира Великого, 59, заявляючи, що вони встановлені на комунальній землі без жодних правових підстав.

Натомість власники цих МАФів виступили проти такого рішення та звернулися до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.