Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Антонищак

Середа, 27 березня 2024, 11:01

У Львові помер колишній нардеп і полковник Нацгвардії Андрій Антонищак

Андрій Антонищак

Сьогодні у віці 54 роки помер колишній нардеп БПП та полковник Нацгвардії Андрій Антонищак.

Про це повідомляє народна депутатка Ірина Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 27 березня, у віці 54 роки помер народний депутат ВРУ 7 скликання з Львівщини та координатор 1-го батальйону оперативного призначення Національної гвардії України Андрій Антонищак.

"Зранку отримали сумну звістку. Помер наш колега, депутат ВР попереднього скликання Андрій Антонищак. Андрій воював, був поранений. Андрій був депутатом фракції БПП, дружив з колегами з НФ, був безкомпромісним і щирим" – написала Ірина Геращенко.

За її словами, причиною смерті Антонищака стали проблеми зі здоров’ям.

Зазначимо, під час виборів до Верховної Ради у жовтні 2014 року Андрій Антонищак пройшов у парламент у складі партії Блок Петра Порошенка.

Антонищак з 2011 року був приватним підприємцем, а з 2007 до 2011 рік працював директором роздрібної торгівлі в ПП "ТВ" Галм'ясоком". У 2006 році він став депутатом Львівської міської ради від блоку Український Народний Блок Костенка і Плюща.

З 2020 року проходив службу у Національній гвардії України на посаді старшого офіцера планування та застосування військ в охоронних заходах, мав звання полковника Національної гвардії України.

Антонищак заснував ГО "Я Львівянин".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.