Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

електросамокат у Львові

Середа, 3 квітня 2024, 12:10

Самокатний оператор Bolt пробелькотів щось про безпеку руху у Львові

електросамокат у Львові

Оператор прокату Bolt заявив про технічне обслуговування електросамокатів у Львові та пообіцяв якнайшвидше повернути їх на вулиці міста.

Про це повідомила пресслужба компанії Bolt в Україні.

У компанії оператора прокату Bolt, з 1 квітня самокати якого розпочали зникати з вулиць Львова, заявили, що не планують згортати свою діяльність у Львові, а лише проводять планове технічне обслуговування електросамокатів.

"Щоб безпечно пересуватися містом на електросамокаті в будь-яку погоду, важливо щоб транспортний засіб був в гарному технічному стані. А для цього його потрібно доглядати і вчасно обслуговувати. Технічне обслуговування означає перевірку справності основних систем електросамоката.

Команда Bolt регулярно перевіряє стан всіх електросамокатів, щоб переконатися, що їздити на них безпечно і зараз у Львові проводить планове технічне обслуговування самокатів" – пояснили у пресслужбі компанії.

У компанії додали, що найближчим часом електросамокати Bolt повернуться на вулиці міста.

Зазначимо, 28 березня депутати Львівської міськради прийняли ухвалу, якою операторів прокату самокатів Bolt та E-Wings, які зараз працюють у Львові, зобов’язали укладати договори оренди на місця паркування електросамокатів. Кошти від цього мають надходити до міського бюджету Львова. 

Додамо, з 2021 року у Львові електросамокатам дозволили їздити на тротуарах та заборонили перевозити пасажирів. Місця для розміщення електросамокатів є на електронній карті

А з жовтня 2023 року у місті обмежили швидкість руху електросамокатів та встановили нові правила для операторів послуг прокату. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.