Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ІнПарк Борислав

boryslavrada.gov.ua

П'ятниця, 10 травня 2024, 12:09

Фірма експосадовця міськради Львова орендувала землю у Бориславі для індустріального парку

ІнПарк Борислав

Бориславська міськрада підписала договір оренди земельної ділянки для будівництва індустріального парку.

Про це повідомляє Бориславська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 9 травня, Бориславська міська рада та підприємство ТОВ "Хаб меблевих технологій" підписали договір про оренду земельної ділянки індустріального парку "ІнПарк Борислав", яка знаходиться у провулку Губицькому в Бориславі.

"Земельна ділянка переходить в оренду, керуюча компанія починає здійснювати там свою фінансово-господарську діяльність, розвивати територію і, що важливо, відтепер орендар розпочинає сплачувати кошти за оренду земельної ділянки у бюджет громади. В цьому році вже планується розпочати будівництво першого промислового об’єкта індустріального парку" – наголосили у міськраді Борислава.

Зазначимо, у березні цього року індустріальний парк "ІнПарк Борислав" включили в реєстр індустріальних парків України.

Індустріальний парк у Бориславі буде створено на земельній ділянці площею 20 га. У концепції індустріального парку планується створення 2 тисяч робочих місць, а його основною спеціалізацією буде виробництво меблів.

Компанією-управителем індустріального парку стало підприємство ТОВ "Хаб меблевих технологій", кінцевими власниками якого є киянин, екскерівник управління безпеки міста Львівської міської ради Андрій Білий та мешканець Дніпра Олександр Беляєв.

Додамо, раніше Варіанти розповідали про становлення цього індустріального парку у статті "ІнПарк Борислав на Львівщині".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.