Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

sunhome.ru

П'ятниця, 5 квітня 2013, 14:54

Іменні квитки на потяги вводяться в Україні з 6 квітня

Кабінет Міністрів ввів іменні залізничні квитки зі вказівкою в них прізвища та імені пасажира з 6 квітня.

Про це йдеться в повідомленні урядової газети "Урядовий кур'єр", де було опубліковано відповідну постанову уряду від 6 березня, передають "Українські новини".

Квитки, придбані до набуття чинності цієї постанови, є дійсними."Встановити, що проїзні документи, придбані до набуття чинності цієї постанови, без вказівки прізвища та імені є дійсними і посадка на потяг і проїзд здійснюються без пред'явлення документа, який засвідчує особу", - відзначено в документі.

Нагадаємо, як раніше роз'яснили у Кабміні, при покупці квитка паспорт не знадобиться - оформлення у квитковій касі проходитиме зі слів особи, що здійснює оплату проїзного документа.Посадка у потяг здійснюватиметься за пред'явленням проїзного документа та документа, що засвідчує особу (у т.ч. внутрішній або закордонний паспорт, посвідчення водія). Нагадаємо, згідно з постановою Кабміну, вже з 21 березня при посадці на потяг пасажири, окрім проїзного документу, зобов’язані пред’являти паспорт або документ, що підтверджує особу.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.