Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Варіанти.net

Вівторок, 15 травня 2012, 15:15

Юрій Михальчишин знайшов позитив у новій транспортній системі Львова

Депутат Львівської міськради, член фракції ВО «Свобода» Юрій Михальчишин знайшов позитив у новій транспортній системі Львова, адже вона дозволить вивести ЛКП «Львівелектротранс» з кризи.

«У новій транспортній схемі багато радіальних маршрутів пріоритетно надали саме «Львівелектротрансу», а це свідчить про те, що підприємство не повинно стати збитковим», - заявив Михальчишин.

Юрій Михальчишин закликав виконавчу владу Львова продовжити системні наробки на цьому напрямку, серед іншого, об'єднати два ЛКП - «Львівелектротранс» та АТП№1.

«Разом вони б зуміли не просто втриматись на плаву, але і стати прибутковими», - переконаний Юрій Михальчишин.

ЛКП «Львівелектротранс» зараз переживає певні фінансові труднощі, - стверджує прес-служба ВО «Свобода». Заборгованість підприємства перед ПАТ «Брокбізнесбанк» є критичною і становить 4 млн.грн., а оскільки підприємство у лютому цього року не сплатило тіло кредиту, щомісяця нараховуються штрафні санкції, які сягають 200 тис. грн. Окрім цього, є значна заборгованість у сплаті податків. Йдеться про податок з доходів фізичних осіб, що сягає 4,5 млн. грн., та про єдиний соціальний внесок - 2 млн. грн.

Нагадаємо, ВО «Свобода» раніше різко критикувала дії міського голови Львова Андрія Садового та його команди по впровадженню нової транспортної схеми у Львові. Нова трансопртна схема була впроваджена у Львові з початку 2012 року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.