Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ua.korrespondent.net

Середа, 5 червня 2013, 13:35

Львів'янин за порадою "духа" вчинив замах на батька

У Личаківський райвідділ міста Львова 1 червня надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що до них з ножовим пораненням живота доставили 68-річного пенсіонера.

 

Про це повідомляє прес-служба ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

"Виїхавши на місце події правоохоронці з’ясували, що потерпілому наніс пошкодження його 36-річний син. Близько 2.00 години молодик, який проживає разом зі своїми батьками, прокинувся з думкою, що йому необхідно вбити свого тата. На цей «гріх», як повідомив зловмисник, його підштовхнув «невідомий дух», який йому наснився та намовив піти на цей злочин. Взявши кухонний ніж, чоловік травмував сплячого батька у живіт", - прокоментував начальник Личаківського райвідділу міліції Євген Березін.

Наразі потерпілому надано кваліфіковану медичну допомогу, його стан стабільний. А 36-річний син перебуває на обстеженні у психіатричній лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень). Триває досудове розслідування.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.