Нардеп просить Кабмін профінансувати ліквідацію екологічного лиха в Бориславі

Четвер, 15 серпня 2013, 10:31

Народний депутат Ірина Сех вдруге звернулася до прем’єр-міністра Миколи Азарова з проханням профінансувати у 2013 році заходи з ліквідації екологічних і соціальних наслідків довготривалого видобутку нафти та озокериту у межах м. Бориславі Львівської області.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата Ірини Сех.

Оскільки за інформацією місцевої влади ситуація в Бориславі погіршується, комітет повторно звертається з проханням вирішити питання  фінансування екологічних заходів у цьому місті.

«Дорученням від 31 липня 2013 року № 18601/2/1-13 Кабінет Міністрів доручив ряду центральних органів виконавчої влади розглянути це питання та у встановлений законодавством строк поінформувати Комітет і Кабінет Міністрів. Комітет отримав відповідь Міністерства фінансів України, у якому зазначено, що вирішення питання екологічних і соціальних наслідків довготривалого видобутку нафти та озокериту у межах м. Борислав Львівської області можуть бути здійснені за рахунок нерозподіленого резерву коштів Державного фонду охорони навколишнього природного середовища за бюджетною програмою «Здійснення природоохоронних заходів» (КПКВ 2401270).

Мітки: борислав, екологія