«Театраматика» відкриє львів’янам потенціал використовування IT технологій в мистецьких творах

Четвер, 26 вересня 2013, 14:30

2-3 жовтня у Львові пройде фестиваль «Театраматика». Фестиваль відкриває потенціал використовування IT технологій у мистецьких творах. Також «Театраматика» представить глядачам жанри аудіовізуального та інтерактивного мистецтва, у яких музика взаємодіє із зображенням.

Про це повідомляє прес-служба "Дзиґи".

Події фестивалю поділятимуться на теоретичну та практичну частину. В рамках практичної частини пройде багато майстер класів, перфомансів та виставок.

Зокрема, будуть презентуватися відео об’єкти митців з України, Польщі, Росії та Бельгії. Також вперше до Львова приїдуть митці з Німеччини - арт-група blackhole-factory, які окрім аудіовізуального перфомансу проведуть майстер-клас.

Львівський глядач вперше матиме нагоду побачити проекти відомого митця Міхая Грега з Румунії та оглянути голографічні роботи професора Мультимедійного мистецтва, директора Digital Arts Lab, Національного університету Тайвані Лін Пей Чвена.

Також будуть проходити інтерактивні проекти Павла Яніцького та Тамари Грідяєвої, у яких до мистецького дійства залучатиметься сам глядач.

Лекції читатимуть Марина Фоменко (Москва), Богдан Фоменко (Москва), Богдан Шумилович (Львів), Яніна Пруденко(Київ).

Вхід на усі події фестивалю вільний.

Мітки: Дзиґа, перфоманс, театральне дійство, фестиваль