Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

pravo-znaty.org.ua

Вівторок, 8 жовтня 2013, 16:12

У Червонограді засудили посадовця, який вимагав хабар за швидке оформлення закордонного паспорта

Червоноградський міський суд Львівської області визнав винним начальника ГУ Державної міграційної служби, який неодноразово вимагав та отримував хабар за швидке оформлення особистих документів.

Встановлено, що державний службовець за виготовлення нового закордонного паспорта громадянина України вимагав 100 до 200 дол. США, повідомляє прес-служба УСБУ у Львівській області.

У червні ц.р в рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці затримали 46-річного посадовця «на гарячому» у службовому приміщенні Державної міграційної служби під час одержання ним 500 дол.США за термінове виготовлення закордонного паспорта громадянина України та проїзного документа дитини.

Суд визнав тепер уже колишнього посадовця міграційної служби винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 5 років із встановленням іспитового строку 2 роки з позбавленням права обіймати посади в Державній міграційній службі строком на 2 роки.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.