Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

потяг

vestnik.in.ua

Вівторок, 29 жовтня 2013, 15:05

Посадка на потяг Київ-Львів здійснюватиметься за електронним квитком

потяг

Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») ввела посадку за електронним квитком на поїзд № 91 /92 сполученням Київ -Львів -Київ з 29 жовтня поточного року. 

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Згідно з повідомленням, пасажири, які придбали квитки через інтернет, зокрема на поїзд № 91/ 92 Київ -Львів -Київ, можуть більше не звертатися у залізничні каси, а з самостійно роздрукованими електронними проїзними документами відправлятися на посадку в потяги.

Квитки, придбані на поїзд №91/92 через мережу Інтернет до 29 жовтня 2013 року, потрібно обміняти у залізничній касі на проїзні документи, роздруковані на бланках встановленого зразка.

Придбані електронні квитки на поїзд № 91/92 Київ – Львів – Київ мають статус розрахункового документа (фіскального чека). Наприклад, такий документ можна використати для звітування про відрядження, йдеться у повідомленні прес-служби Укрзалізниці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.