Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

неповнолітні правопорушники

bukpravda.cv.ua

Вівторок, 14 січня 2014, 14:23

Львівська міліція затримала понад 20 неповнолітніх правопорушників під час зимових канікул

неповнолітні правопорушники

Під час двотижневих зимових канікул співробітники львівської кримінальної міліції у справах дітей виявили понад два десятки неповнолітніх порушників законодавства.

Про це повідомило Львівське міське управління міліції.

Третина із числа згадуваних у віці від 16 до 18 років палила тютюнові вироби. Дії п’ятьох підлітків кваліфіковано як хуліганство. Ще троє вживали алкогольні напитки у громадських місцях.

Що стосується правопорушень пов’язаних із дітьми, то співробітники підрозділу виявили понад тридцять випадків неналежного ставлення батьків до виховання власних дітей. Саме це і призвело до скоєння останніми правопорушень.

Відсутність контролю зі сторони батьків стало однією з причин трагічного випадку з неповнолітнім львів’янином. Напередодні святкування Нового року, 17-річний юнак залишився без всіх пальців лівої руки: хлопчина майстрував на балконі житлового будинку саморобну петарду.

Власне вилучення піротехнічних виробів врятувало життя та здоров’я не одній людині. За фактом порушення порядку їх виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання, правоохоронці скерували до суду матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності 17 громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.