Народній самообороні не вдалось повернути директора Привокзального ринку на робоче місце

П'ятниця, 28 лютого 2014, 09:45

Вчора, 27 лютого, власники ТзОВ “Привокзальний ринок” разом із головою «Народної самооборони» Львівщини Валерієм Веремчуком прийшли на Привокзальний ринок у Львові, щоб повернути директора на робоче місце, але працівники ринку не допустили цього.

Про це повідомив Автономний опір.

"Вони закликали людей до переговорів, зокрема Валерій Веремчук заявив, що співвласник ринку є "героєм Майдану", оскільки возив на революцію продукти. Працівники обурились, адже власник купляв продукти за їхні гроші, і статус "героя Майдану", тим більше набутий паразитарно, не дає індульгенції та побори з чесних трудівників. Після цього працівники, під крики "Банду геть!", вигнали з базару непроханих гостей, заявивши, що ринок не віддадуть, адже тепер він рівно належить їм усім", - сказано у повідомленні. 

 

 26 лютого підприємці ринку Привокзальний прогнали директора. 

Нагадаємо, Веремчук заявив, що представники самооборони не можуть втручатися в роботу приватних та державних установ, якщо немає дозволу координаційного штабу.

У селищі Добротвір Львівської області місцеві мешканці пікетували підприємство "Західенерго" та скасували йому державний акт на землю.

Мітки: веремчук, відео, Львів, Привокзальний ринок