Варіанти,  3 березня 2014

Ірина Сех. Довгий шлях до сукцесу

Ірина Сех

Корвалольна свободівська нардепка Ірина Сех нарешті очолила Львівську ОДА.

Народну депутатку України, голову Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, членкиню ВО "Свобода", сестру екс-голови Львівської облради, народного депутата Олега Панкевича Ірину Сех вже завтра запрезентують на посаді голови Львівської ОДА.

Варіанти вирішили прослідкувати усі етапи її трудового путі на шляху до цієї високої посади на варті громади Львівщини і виявили занадто багато подивів, на деякі з яких і досі немає чіткої відповіді з уст екологічної свободівки Ірини Сех.

Отож, подиви викликають у цей революційний та військовий час ось такі факти:

1. Кумівство у найвищій владі Львівщині, яке може стати підставою для твердження, що на Львівщині встановилась не просто влада "Свободи", а влада одного зі свободівських кланів, тобто такої собі галицької Сім’ї.

2. Незрозуміле бажання вчорашніх революціонерів прорватись у ті державні структури, які вони ще так нещодавно хотіли ліквідувати.

3. Революціонери правлять Україною спільно з олігархами, які ще вчора були їхніми ворогами (згадаймо, як нардепа Сех та нардепа Фаріон водили євродіточок пікетувати підприємства Ахметова у Львові).

Ірина Сех як політик визрівала на наших очах, очах галицької громади і тому вже не можна буде нарікати на те, що Львівщиною керують варяги.

Лишається тільки сподіватись, що Ірина Сех нарешті зможе проявити на відповідальній посаді усі свої позитивні риси організатора та політика у ці непрості для України часи і бажаємо їй натхнення та наполегливості в її новій праці.

Але разом з тим варто нагадати й про деякі факти з політичної біографії та обіцянки панянки Сех.

Ірину Сех чоловік катав на Альфа Ромео

Ірина Сех за 2012 рік задекларувала 148,3 тис. грн. сукупного доходу, а чоловік – 1 млн. 90 тис. грн (798,8 тис. грн. – дохід від підприємницької та незалежної профдіяльності, 288 тис. грн. – від продажу нерухомості).

У власності подружжя лише 1/4 квартири площею 50,4 кв. м.

У 2011 році пропорції були зворотні: Ірина Сех отримала дохід 501 920 грн., а її чоловік Андрій – 522 832 грн., що в сумі становить 1 млн. 24 тис. 752 грн.

Дохід Ірини Сех складався із зарплати в сумі 1970 грн., а також доходу від підприємницької діяльності в сумі 499 950 грн.

Дохід чоловіка складався із зарплати в сумі 23 362 грн. і доходу від підприємницької діяльності – 499 470 грн.

У 2011 році Ірина Сех та її чоловік мали у власності по квартирі.

Андрій Сех також був власником автомобілів Ніссан Кашкай (2010 року випуску) і Альфа Ромео (2008 року випуску), а також мотоциклу Сузукі 2003 року випуску.

Чоловік Ірини Сех був засновником вже збанкрутілого МПП "Топаз", діяльністю якого свого часу цікавилось ДПСУ.

Революційна хутровина Сех

У 2013 році Ірина Сех вбила патріотичну публічність своєю шубою на прохідному мітингу у Львові.

І не тому, що моветоном є присутність на таких заходах у таких хутрах. Її шуба була особливо недоречною з огляду на те, що панянка Сех тоді вже очолювала комітет з питань екології Верховної Ради України, який повинен, поміж іншого, дбати не лише про захист людей, але й про захист тварин в Україні.

Після громадського обурення нардепка Сех заперечила натуральність свого хутра і паралельно видалила з фейсбуку всі свої фото у шубах.

Сех шопінгує у Відні

Ірина Сех полюбляє не лише хутра, але й гарний одяг (принаймні, вона так думає). Саме тому, як справжня галичанка, вона не відмовляє собі в шопінгах у Відні.

Про це ненароком проговорився депутат Віктор Пилипишин.

"Особливо витончується пані Сех, раніше безробітний народний депутат, раптово скуповує у Відні шмотки, на гроші російського “Газпрому”. Негідники є негідники. Раджу підняти свої з … і приїхати на плазу, а потім виття піднімати, показувати свою тваринну сутність!", – написав у Facebook Пилипишин.

І це був взаємний тролінг Пилипишина та Свободи після того, як євромайданівці покинули Київекспоплазу.

Сім’я Сех може бути причетною до розкрадання лісів Львівщини

МПП "Топаз" займався продажем реліктової деревини, що експортувалась виключно на Захід.

Про це у 2012 році повідомляв депутат Львівської обласної ради Ігор Грещук.

"Дуб, який вирубується у Львівській області переробляється на підприємствах Волині та Рівненщини, а потім переправляється за кордон з метою отримання "довгого долара". Таким чином народне багатство України розкрадається і відправляється в Європу, а мільйони з цих оборудок осідають в кишенях родини Ірини Сех.

Натомість Ірина Сех, будучи головою екологічної комісії Львівської облради, заручившись підтримкою свого брата – голови облради Олега Панькевича – кришують незаконний бізнес із вирубки лісів гучними заявами про утиски бізнесу під час сесійних засідань" – заявляв тоді він.

Любов Ірини Сех до виборців безмежна 

Вже у 2014 році нардеп Сех потрапила у ще один скандал, пов’язаний з розподілок дежравних коштів Фонду регіонального розвитку.

Як стверджують києвські журналісти, ті народні депутати, які отримали кошт из цього Фонду на свої виборчі округи, якщо і не голсоували разом з нардепами від Партії регіонів, то були корисними останнім при вирішення інших кулуарних питань.

Нагадаємо, Ірина Сех отримала на вирішення проблем Радехівського району 1,5 млн. грн.

Сланцева пастка  

Нардний депутат Ірина Сех обіцяла своїм виборцям не допустити видобуток сланцевого газу на Львівщині міжнародною корпорацією Шеврон. Ірина Сех також обіцяла львівській громаді добитись від генпрокуратури правди про те, як італійська компанія Ені отримала дозвіл на видобуток сланцевого газу на Львівщині.  Сьогодні в неї та її партії є всі необхідні важелі влади, щоб виконати це і ми з нетерпінням чекаємо цього. 

На такій дубовій ноті Варіанти поки що прощаються з постаттю Ірини Сех та організовують її пісню колишнього свободівця та депутата Львівської обласної ради Остапа Канаки, який свого часу так розчарувався у маленьких тягнибочках, що почав розповідати на прес-конференціях страшні історії про сектанство ВО "Свободи".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.