Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

квартирна крадіжка

mukachevo.net

П'ятниця, 28 березня 2014, 13:56

У Львові міліція затримала квартирних злодіїв, які вчинили близько десяти пограбувань

квартирна крадіжка

В середу, 26 березня, у Львові правохоронці викрили двох зловмисників, які скоїли близькодесяти квартирних крадіжок у Львові.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Працівники міліції викрили двох зловмисників, котрі скоїли близькодесяти квартирних крадіжок у Львові. Перевіряється їхпричетність до інших подібних злочинів.

У Львові, 26 березня близько 18 години, правоохоронці викрили 41-річного та 34-річного місцевих мешканців, котрі скоїли квартирнукрадіжку. Зловмиснків затримали коли вони сідали в автомобіль звикраденим майном, а саме з двома ноутбуками, системним блоком,монітором та фотоапаратом.

За цим фактом відкрито кримінальне провадженя за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у виглядіпозбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Правоохоронці встановили, що чоловіки причетні до майже десятиквартирних крадіжок скоєних у Львові. Один зі зловмисників вже бувраніше судимий за подібні злочини.

«Зловмисники потрапляли в помешкання громадян шляхом віджиму рамивікна. В основному, спеціалізувалися на викраденні золотих прикрас та грошей, іноді викрадали дорогу техніку», – повідомив т.в.о. начальника Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській областіполковник міліції Сергій Богданов.

Наразі підозрювані знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.Правоохоронці перевіряють їх причетність до інших подібних злочинів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.