Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сбу львів

ipress.ua

Неділя, 27 квітня 2014, 14:45

СБУ попереджає, що провокації у Львові можуть спричинити введення в Україну російських військ

сбу львів

Начальник Управління СБУ у Львівській області генерал-майора Віктор Андрейчук вважає, що будь-яка провокаційна ситуація у Львові може призвести до введення в Україну російських військ.

Про це він заявив 26 квітня на нараді з питання напрямків і форм взаємодії у спільному забезпеченні охорони громадського порядку під час масових заходів до річниць створення дивізії «Галичина 27 та 28 квітня та закінчення війни 8-9 травня у місті Львові, - повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області. 

Учасники наради узгодили питання ефективної та оперативної взаємодії між силовими структурами і громадськістю з недопущення протиправних дій.

Охорону громадського порядку у місті Львові під час масових заходів 27–28 квітня працівники СБУ будуть забезпечувати спільно з активістами громадських організацій «Самооборона Львівщини», «Автосотня», «Варта-1», «Народна Самооборона», «Афганська сотня» та «Правий сектор».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.