Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

україна-єс

obozrevatel.com

Понеділок, 16 червня 2014, 15:57

Євросоюз готовий підписати економічну частину Угоди про асоціацію з Україною 27 червня

україна-єс

Європейський союз готовий підписати економічну частину угоди про асоціацію з Україною 27 червня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Ради Європи, передає РБК-Україна.

Вона буде підписана разом з угодою про асоціацію з Грузією та Молдовою.

"Обидві угоди будуть підписані в кулуарах Європейської Ради 27 червня разом з Угодою між Україною і ЄС про асоціацію. Технічна підготовка до підписання, як очікується, буде завершена найближчим часом", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 27 червня Президент України Петро Порошенко збирається відвідати Брюссель для підписання угоди економічній частині угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Таким чином, з урахуванням уже підписаної політичної частини, Україна укладе з ЄС повноцінну угоду про асоціацію.

У вересні 2013 року Кабмін схвалив проект Угоди про асоціацію з ЄС, проте 21 листопада того ж року Кабмін відмовився від підписання Угоди.

Наприкінці листопада 2013 року відбувся Вільнюський саміт, на якому планувалося підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, але підписання не відбулося. 13 березня 2014 року Верховна Рада проголосилаофіційний курс України на євроінтеграцію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.