Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Орест Лютий

Вівторок, 1 липня 2014, 13:20

Ореста Лютого безпідставно зарахували учасником фестивалю "Зашків"

Орест Лютий

Напередодні фестивалю "Зашків – Земля Героїв" один з учасників головної сцени, Орест Лютий, оприлюднив інформацію про те, що його виступ в Зашкові не був запланованим.

Однак на офіційному сайті та на афішах він зазначався як один з хедлайнерів – організатори внесли його в програму останнього дня фесту.

Ситуацію прокоментував для Варіантів сам виконавець: "Ми довідалися про те, що Орест Лютий "виступатиме" на фестивалі "Зашків" 24 чи 25 червня, коли у Львові було розвішано афіші.

Нам подзвонили друзі й спитали: "Коли приходити на ваш виступ?" А ми не знаємо що виступаємо на фестивалі. Тобто нас ніхто не попереджав про виступ.

Нам потім подзвонили організатори і повідомили, що фестиваль перенісся. Добре, фестиваль перенісся, але ми мали б про це знати, і знати що ми там виступаємо. Потім вони нам нагадали, що півтора місяці тому телефонували до нас і питали чи зможемо виступити в Зашкові.

Може й дзвонили, але в мене протягом дня буває купа дзвінків і якщо людина запитає "Чи Ви готові виступити на фестивалі?", то скажемо що готові, але це не означає, що нас запрошено туди, що почалась офіційна робота.

Тобто ніхто офіційно не домовився про умови виступу, технічний райдер. А один телефонний дзвінок що був півтора місяці тому я навіть не пригадаю".



У коментарі для Варіантів член оргкомітету  фестивалю "Зашків – Земля Героїв" Роман пояснив: "Афіші фестивалю поширювались вже після оголошення про перенесення фестивалю, у зв’язку з цим і було непорозуміння. Але наразі інцидент вичерпано. Ми вже все влагодили".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.