Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

sumno.com

Середа, 22 травня 2013, 13:43

Створено комітет підготовки і проведення фестивалю у Зашкові

Голова обласної ради Петро Колодій підписав розпорядження про створення оргкомітету з підготовки та проведення молодіжного фестивалю «Зашків ­– земля Героїв».

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

До складу оргкомітету увійшли керівники профільних управлінь облради та департаментів обласної адміністрації, а також депутати обласної ради. Співголови організаційного комітету – голова обласної ради Петро Колодій та голова обласної держадміністрації Віктор Шемчук.

Цим же розпорядженням Петро Колодій доручив оргкомітетові напрацювати та підготувати до затвердження план проведення фестивалю «Зашків ­– земля Героїв».

Фестиваль заплановано провести 14-16 червня 2013 року у селі Зашків Жовківського району.

 

Довідка

Фестиваль «Зашків – земля Героїв» – щорічний патріотичний фестиваль, заснований молодіжними громадськими організаціями Львівщини у 2006 році і приурочений до дня народження полковника Армії УНР, команданта УВО, голови Проводу українських націоналістів, першого голови ОУН Євгена Коновальця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.