Гендиректором "Світоча" призначений Перрі Джонатан Чарльз

Вівторок, 19 червня 2012, 09:52

Перрі Джонатан Чарльз призначений генеральним директором ПАТ "Львівська кондитерська фабрика "Світоч" рiшенням наглядової ради компанії від 18 червня. Про це повідомляє система розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

З посади в.о. генерального директора компанії рішенням наглядової ради звільнено Богдана Мазуркевича.

Генеральний директор призначений терміном на три роки. До призначення на посаду з 2008 р. працював технічним радником у Технологічному центрі розробки продукції Нестле в м. Йорк (Великобританія).

ПАТ "Львівська кондитерська фабрика "Світоч" - кондитерська фабрика у Львові, контрольним пакетом акцій якої володіє швейцарська корпорація Nestle. Загальний обсяг продажів компанії Nestlе на українському ринку в 2011 р. досяг 4,66 млрд грн.

Як повідомляли уже "Варіанти", наприкінці квітня директор з корпоративних питань Генадій Радченко під час бізнес-форуму «Бізнес і влада – ефективне партнерство» повідомив, що директором фабрики «Світоч» став австралієць Джонатан Пері.

Директор фабрики «Львівська кондитерська фірма «Світоч» Едвард Сміт попрощався з працівниками, відтепер підприємством керуватиме австралієць Джонатан Пері.

Радченко повідомив, що зміна керівництва фабрики є об'єктивним процесом, тож у кадровій ротації не варто шукати підводних каменів.

Джерело: РБК-Україна

Мітки: гендиректор, Ігор Жданов, Нестле