Львівські свободівці вимагають ліквідувати російське Генконсульство у Львові

Четвер, 29 січня 2015, 11:38

Фракція ВО "Свобода" у Львівській міськраді вимагає розпочати процедуру ліквідації Генерального консульства Російської Федерації у Львові.

Про це на сесії Львівської міської ради заявив голова фракції ВО "Свобода" Любомир Мельничук, передає кореспондент Варіантів.

Фракція ВО "Свобода" у ЛМР вимагає невідкладно розпочати процедуру ліквідації Генерального консульства Російської Федерації у Львові згідно вимог міжнародного права.

За словами Любомира Мельничука, наявність у Львові офіційного представництва країни, збройні сили якої сьогодні вбивають українських громадян, несе безпосередню загрозу безпеці львів’ян.

Це буде логічним рішенням після визнання 27 січня Росії країною-агресором.

Російська федерація окупувала частину української території і продовжує дії спрямовані на знищення Української держави. Ще в минулому році СБУ депортувало 2 послів, а працівників неодноразово звинувачували у диверсійній діяльності, запевнив Любомир Мельничук. Також досі, консульство, що за адресою Левицького 95 досі охороняють працівники українських правоохоронних органів. На думку свободівця, це несе безпосередню загрощу львівянам

Мітки: во свобода, Львівська міська рада, Любомир Мельничук, російське консульство