На травневі свята Львів охоронятимуть 1700 правоохоронців

Четвер, 30 квітня 2015, 15:26

Для уникнення можливих провокацій львівські міліціонери посилено патрулюватимуть місто під час травневих свят.  

Про це повідомляє прес-служба Головне управління МВС України у Львівській області.

«Ми звернулись до громадських організацій з пропозицією взяти участь у охороні громадського порядку під час травневих свят і отримали їхню згоду. Також я хочу звернутись до усіх громадян з проханням під час святкувань поводитись гідно, не порушувати закон та не піддаватись на провокації. Про всі випадки порушення громадського порядку повідомляйте за номером 102 або звертайтесь до найближчого правоохоронця. Винні у порушенні законодавства будуть притягнуті до відповідальності»,  підкреслив начальник ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія. 

Під час відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі, працівники міліції будуть працювати у посиленому режимі.

Для забезпечення правопорядку та безпеки дорожнього руху у місцях проведення масових заходів 1, 8 та 9 травня буде задіяно понад 1700 працівників міліції.

Додатково будуть задіяні працівники міліції із числа батальйону «Львів», батальйону судової міліції, роти конвойної служби та спеціального батальйону міліції. 

Мітки: батальйон "Львів", безпечне місто, ГУ МВСУ у Львівській області, день перемоги, міліція