Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

зустріч керівництва ГУМВС з КМЄС

фото Serg Bobra

П'ятниця, 22 травня 2015, 12:25

До Львова приїхала місія ЄС з реформування сфери цивільної безпеки

зустріч керівництва ГУМВС з КМЄС

Консультативна місія Європейського Союзу розпочала свою роботу в Україні, де буде ділитися досвідом у питаннях Спільної зовнішньої політики та політики безпеки.

Вчора, 21 травня, відбулася зустріч керівництва Головного управління МВС України у Львівській області щодо діяльності та взаємодії Консультативної Місії ЄС з правоохоронними органами України.

Насамперед, комітет з цивільних аспектів врегулювання кризових ситуацій (CIVCOM) є консультативним органом Європейського Союзу, який відповідає за питання Спільної зовнішньої політики та політики безпеки, включаючи Спільну політику безпеки та оборони.

Сам комітет складається з представників країн-членів ЄС.

В Україні консультативна місія Європейського Союзу (КМЄС) офіційно розпочала свою роботу 1 грудня 2014 року. Вона працює за запрошенням українського уряду та згідно з рішенням Ради ЄС.

Місія надає підтримку, консультації та менторство відповідним урядовим установам України з реформування сектора громадської безпеки, що включає питання верховенства права та правопорядку.

КМЄС – це неозброєна громадська місія, яка не має виконавчих повноважень та сприяє реформуванню сектора громадської безпеки України. Персонал Місії складатимуть 101 міжнародний, та понад 70 українських експертів, мандат КМЄС – 2 роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.