«Львівводоканал» встановив нове насосне обладнання за 209 тис грн

Середа, 3 червня 2015, 09:29

«Львівводоканал» модернізував станцію підкачування води на вул. Рівній у Львові за за 209 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

ЛМКП «Львівводоканал» придбав та змонтував сучасне насосне обладнання на станції підкачування води для мешканців житлових будинків на вулиці Рівній.

Змонтована нова установка із застосуванням частотно-регулювального приладу дала змогу зменшити місячне споживання електроенергії з 3300 кВт/год до 300  кВт/год, тобто в 11 разів. Очікувана річна економія електроенергії становитиме понад 34 тис. кВт/год.

Термін окупності обладнання – 4 роки, загальна вартість робіт по реконструкції – 209 тис грн.

«У час, коли вартість електроенергії зростає щомісяця, єдиним виходом для водоканалу є інвестиції в енергоощадне обладнання. Ми це чітко розуміємо та планомірно модернізуємо свої об’єкти. Зокрема, за минулий рік ми виконали реконструкцію 9 насосних станцій. Завдяки цьому річна економія енергоносіїв сягнула 1,2 МВт/год, тобто понад 2 мільйони гривень», - зазначив директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський.

Нагадаємо, впродовж минулого року ЛМКП «Львівводоканал» модернізувало насосні станції «Кривчиці», «Глинна Наварія», «Янівська», «Телецентр» та станції підкачування води «Садова», «Коломийська», «Скорини», «Кульпарківська,130».

 

Мітки: водопостачання, вулиці, Львів, Львівводоканал, насосна станція