Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

кошти

yak-prosto.com

Середа, 3 червня 2015, 15:14

Уряд затвердив умови надання субвенцій на охорону здоров`я місцевим бюджетам

кошти

Кабінет Міністрів України затвердив порядок та умови надання субвенції на охорону здоров'я місцевим бюджетам.

Про це повідомляє Interfax Україна.

Субвенції будуть надаватися місцевим бюджетам на реформування регіональних систем охорони здоров'я та здійснення заходів щодо виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей».

За словами міністра охорони здоров'я України Олександра Квіташвілі, позика від СБ разом із коштами державного бюджету створить базис для початку реформування системи охорони здоров'я України, наміченого на 2016 рік.

«2015 рік - це перехідний рік, який дасть змогу збудувати базис, на основі якого з 2016 року буде в повному обсязі впроваджена реформа системи охорони здоров'я. Головна мета реформи - забезпечити доступною меддопомогою малозабезпечених громадян і легалізувати неформальні платежі. Зокрема, протягом цього року планується здійснити розрахунок вартості медпослуг, впровадити інформаційні сервіси, а також зробити акцент на якісному поліпшенні первинної ланки»,  – зазначив міністр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.