Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Віктор Андрейчук

Середа, 11 листопада 2015, 17:16

На Львівській митниці затримали хабарника

Віктор Андрейчук

На пункті пропуску Мостиська затримно працівника митної служби за отримання неправомірної вигоди у розмірі 200 доларів.

Про це стало відомо сьогодні, 11 листопада, під час брифінгу начальника управління СБУ у Львівській області Віктора Андрейчука.

Начальник управління повідомив, що сьогодні, 11 листопада, на пункті пропуску "Мостиська" було затримано працівника митної служби за отримання неправомірної вигоди у сумі 200 доларів за оформлення транспортного засобу. Наразі за фактом злочину відкрито кримінальне провадження.

Також під час брифінгу стало відомо, що за жовтень слідчими управління СБУ у Львівській області зареєстровано 6 кримінальних проваджень, а за матеріалами управління СБУ та внутрішніх органів України – 7 кримінальних проваджень.

Це такі як розкрадання газу на суму близько 3,4 млн грн., розкрадання дизельного палива – 40 тон щомісяця, контрабанда старовинних монет і срібного портсигару.

Також Віктор Андрейчук повідомив, що на базі СБУ працює спеціальний штаб та слідча оперативна група, що існує для попередження терактів та надзвичайних ситуацій під час виборів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.