Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

vgolos.com.ua

Вівторок, 10 липня 2012, 16:48

Старовойт поміняв «Нашу Україну» на «УДАР»

Депутат Львівської облради Олександр Старовойт перейшов із партії «Наша Україна» до лав політичної партії УДАР Віталія Кличка. Про це стало відомо сьогодні, 10 липня, на прес-конференції, де оголосили списки кандидатів в народні депутати від УДАРу в одномандатних виборчих округах Львівщини.

У списку, оприлюдненому УДАРом, зазначається, що Старовойт висуватиметься кандидатом у народні депутати від УДАРу у 121-му Жовківському виборчому окрузі.

Як повідомив голова ЛОО УДАР Львівщини Ярослав Гінка, рішення прийняти Старовойта до лав політичної сили було ухвалено на засіданні ЛОО УДАР вчора, 9 липня.

Нагадаємо, журналіст Олесь Старовойт двічі обирався депутатом Львівської облрад за списком "Нашої України". Він також працював у виконкомі ЛОО "Наша Україна" на посади заступника голові. У 2011 році він став активним учасником ГО "Зарваницька ініціатива", лідером якої є нардеп, екс-член "Народної самооборони" Тарас Стецьків.  Олесь Старовойт  був ініціатором створення Комітету опору диктатурі у Львові.        

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.