Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЛКП "Рембуд"

П'ятниця, 27 листопада 2015, 13:24

«Рембуд» будуватиме житло учасникам АТО

ЛКП "Рембуд"

ЛКП «Рембуд» надали функції генпідрядника на будівництво будинку для учасників АТО.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 26 листопада виконавчий комітет міськради погодив надання ЛКП «Рембуд» функцій замовника та генерального підрядника на виконання робіт з будівництва багатоквартирних житлових будинків для учасників антитерористичної операції на вул. Під Голоском.

Йдеться про багатоповерхівки, призначені для сімей загиблих військовослужбовців – учасників АТО, військовослужбовців – учасників АТО, учасників добровольчих батальйонів та військовослужбовців Державної прикордонної служби України, які були задіяні у проведенні АТО.

Нагадаємо, 13 листопада, в приміщенні ЛКП «Рембуд» відбулось розкриття конкурсних пропозицій відкритих торгів щодо будівництва багатоквартирного будинку для сімей загиблих військовослужбовців та учасників АТО на вул. Під Голоском. Предмет закупівлі розділили на 5 лотів.

Раніше директор ЛКП «Рембуд» Віктор Писаренко зазначав, що будівництво житла для учасників АТО розпочнеться у жовтні, а 6 листопада сім'ї учасників АТО мітингували перед будинком Андрія Садового.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.