Виконком затвердив зміни до бюджету Львова на 2012 рік

Середа, 11 липня 2012, 15:19

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міськради затвердив зміни до бюджету Львова на 2012 рік, відповідно до яких пропонується збільшити видатки райадміністрацій на благоустрій на 15 млн. грн..,  на ремонт доріг  -  7,57 млн.грн.

 

Про це повідомила прес-служба Лвьівської міськради.  

15 млн. грн. планують виділити для ручного та механізованого прибирання міста, а також на закупівлю піско-соляної суміші. Кошти виділять за рахунок зменшення резервного фонду міського бюджету на 5 млн. грн. та вільного залишку коштів загального фонду міського бюджету станом на 1 січня 2012 року у сумі 10 млн. грн. 

Також за рахунок очікуваного виконання спеціального фонду міського бюджету за 2012 рік, планується збільшити доходи від податку з власників транспортних засобів і збору за першу реєстрацію на 723 тис. грн. Враховуючи залишок коштів, що утворився на рахунку спеціального фонду міського бюджету станом на 1 січня 2012 року, у сумі 6 млн. 847 тис. грн., планують збільшити видатки спеціального на суму 7 млн. 570 тис. грн. для проведення робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг.  

Надалі рішення розглядатиме бюджетна комісія, його винесуть на голосування на сесії міської ради.

Мітки: Львівська міськрада