Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Польща

ua.112.ua

Понеділок, 25 січня 2016, 09:47

Поляки протестують проти прийому біженців

Польща

У Польщі відбудися масові протести проти прийому нелегалів.

Про це повідомляє Euronews.

Вчора, 24 січня у польському місті Гура-Кальварія пройшла антимігрантська маніфестація.

Зокрема, місцеві мешканці, до яких приєднались протестувальники з сусідніх міст та селищ, закликали владу не приймати біженців з Близького Сходу. Учасники протесту вважають, що мігранти звідти не зможуть асимілюватися у Польщі через різні культуру та менталітет.

Нагадаємо, у листопаді минулого року Польща надала 1 млн євро на допомогу африканським країнам та виступає проти подальшого механізму розподілу іммігрантів. Ще у вересні влада країни повідомляла, що країна готова прихистити більше біженців з Близького Сходу, але на своїх умовах.

Зазначимо, наприкінці серпня 2015 року Президент Польщі Анджей Дуда повідомив про відмову країни приймати нових біженців з країн Близького Сходу, Північної Африки та Південної Азії, через те, що його країні незабаром доведеться зіткнутися з напливом українських мігрантів, що тікають від конфлікту на Донбасі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.